Book Flight

 
 
 
 
 
About flybasel

office


 

FlyBasel është themeluar në 1 Mars 2017 dhe është agjensia e parë turistike në bashkpunim direkt me linjat ajrore low-cost duke ofruar cmime shumë konkuruese.

Qëllimi i FlyBasel është që të mundësojë mënyrë sa më të shpejt dhe sa më të thjeshtë rezervimi nga kompjuteri, tableti apo telefoni juaj.

Me një rrjet të gjerë bashkpunimi si dhe mundësi pagese online, ju mund te bëni rezervimin tuaj nga kudo që ndodheni.

Me staf shumë të profesionalizuar FlyBasel në një periudhe prej më pak se një vit ka arritur të pervetësojë 10.000 pasagjerë duke dëshmuar sinqeritetin dhe përgjegjësinë që ka në punë.

Kujdesi ndaj klientit është një nga prioritetet më të larta të FlyBasel duke ofruar mbështetje teknike në çdo hap të rezervimit.